"Sunt niște lucruri..." Aroganțele lui Codin Maticiuc pe când avea 20 și ceva de ani: "Nu le-aș promova pentru copiii mei"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc
Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc
Codin Maticiuc a vorbit despre anii în care aroganțele nu îi erau străine.

"Ideea este că eu m-am născut într-un apartament în Dristor, un apartament cu igrasie și nu cine știe ce, într-un bloc de 10 etaje. A reușit tata să i se repartizeze de la muncă - el era la Ministerul Comerțului Exterior și i-au repartizat alt apartament, mult mai ok, în Aviației, unde m-am mutat din clasa a doua, pe la 8 ani. Și de la 8 ani până la 19 am trăit în acest apartament de 3, după care 4 camere, dar tot în Aviației, nu-ți imagina. De la 19 ani, m-am mutat în apartamentul în care în care stau și astăzi", a povestit Codin Maticiuc pentru viva.ro.

"Nu le-aș promova pentru copiii mei"

"N-am avut chiar cont nelimitat deschis și n-am făcut niște aroganțe atât de mari, dar totuși sunt niște lucruri… Cred că mașinile au fost o aroganță, în sensul că am avut Ferrari și Maserati la o vârstă cu 2 în față, nu mai știu cât, douăzeci și ceva de ani. Astea sunt niște aroganțe pe care le-am făcut și pe care nu le-aș promova pentru copiii mei, le-aș lăsa pentru mai încolo.

Am cheltuit mai mulți bani pe niște vacanțe, poate niște cadouri mai scumpe, dar nu ceva ce vă imaginați și ce vă așteptați. Am mai povestit asta în niște locuri, cele mai mari note pe care le-am plătit eu la niște cluburi, și mi le și amintesc foarte bine pe amândouă, pentru că, vorba aia, dacă sunt cele mai mari, le știu, au fost o dată 2000 de euro undeva și o dată 2000 de euro undeva. Le țin minte și-acum, adică mi-au trecut prin suflet așa când a trebuit să dau 2000 la un club", a mai spus vedeta.

"Acum, nu pun preț pe haine"

"A fost o perioadă în care am cheltuit (n.r. pe haine), acum nu pun preț absolut deloc pe ele și am foarte puține. Toate tricourile sunt fără firme mari, fără firme la vedere… Poate un accesoriu, un pantof, o curea, dar, în rest, nu", mărturisește Codin Maticiuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel