România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 08 sep, 23:52
Suma ridicolă pe care a primit-o Costel Băloiu, după redifuzările serialului"Pistruiatul": Am zis că sunt idiot şi nu înţeleg. O bătaie de joc!
Costel Băloiu, cel care a jucat în rolul Pistruiatului, a dezvăluit suma de bani pe care a primit-o pentru redifuzările serialului, după 1989. 

"Vreţi să vă spun ceva ridicol? Pe 23 decembrie, în fiecare an, se făcea plata. După un an de zile de difuzare a "Pistruiatului", pe mai multe posturi,  m-am dus la contabilă, am zis că sunt idiot şi nu înţeleg, poate e o greşeală. Am crezut că sunt 12 milioane. Şi i-am zis: "Doamnă, aici virgula asta vine... - că erau mai multe zerouri - vine 1200?, "Nu, domnul Costel. Este 120". Am primit 120 de lei şi am plătit 9 lei impozit. Aşa de tare m-am supărat şi m-am dus şi am rupt contractul. O bătaie de joc! Am zis că nu se poate aşa ceva, că e o măgărie, o nesimţire. Aveam 0,26 de bani pe ora de difuzare, ceva de genul. Ceva de ţi-e şi milă să pronunţi suma asta. Şi am încetat să mai servesc cu CREDIDAM şi cu nimeni, de altfel", a spus Costel Băloiu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Costel Băloiu, cel care i-a dat viață lui "Pistruiatul": Nu m-a ajutat deloc întâlnirea cu Sergiu Nicolaescu

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro