Suma pe care o va plăti Regina Elisabeta a II-a pentru a-l salva pe prințul Andrew de acuzațiile de abuz
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Regina Elisabeta a II-a îl ajută pe Prinţul Andrew / Foto: Instagram The Royal Family
Regina Elisabeta a II-a îl ajută pe Prinţul Andrew / Foto: Instagram The Royal Family
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îl va ajuta pe prințul Andrew să plătească o sumă colosală pentru a scăpa de acuzațiile de abuz.

Prințul Andrew, fiul reginei Marii Britanii, a ajuns la un acord cu femeia care îl acuză că a agresat-o sexual, printr-o soluționare amiabilă a procesului care se desfășoară în Statele Unite. Giuffre, în vârstă de 38 de ani, susține că acesta a agresat-o sexual de trei ori, pe când ea avea 17 ani.

Prințul Andrew a negat în repetate rânduri aceste acuzații și continuă să insiste asupra nevinovăției sale.

În baza acestei înţelegeri, încheiată în SUA, ambele părţi nu pot vorbi în public despre acest caz şi nici despre acord, deşi s-a aflat că prinţul s-a angajat să plătească suma de bani organizaţiei caritabile care ajută victimele abuzurilor sexuale, scrie Publika.

Potrivit ziarului Daily Telegraph, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îl va ajuta pe fiul său să plătească peste 12 milioane de lire (14 milioane de euro) americancei Virginia Giuffre.

Prințul Charles își reneagă fratele? Andrew nu mai poate merge la Windsor

Prințul Charles i-a spus fratelui său, Prințul Andrew să rămână „în afara liniei vizuale” –în afara atenției publice, exilându-l efectiv de la Castelul Windsor, scrie The Sun. Ducele și fosta sa soție, Sarah Ferguson ar putea chiar să fie forțați să iasă din Loja Regală și din reședința actuală când Charles va ajunge rege.

Surse apropiate Prințului de Wales, în vârstă de 73 de ani, spun că el și soția sa Camilla, în vârstă de 74 de ani, au ales calea războiului, de când lui Andrew le-a spus că va fi judecat în SUA.

Andrew credea că scandalul va dispărea

Charles simte, de asemenea, că fratele său l-a indus în eroare în urmă cu trei ani spunând că scandalul din jurul prietenului său, Jeffrey Epstein și al victimei Virginia Giuffre va dispărea.

Andrew, în vârstă de 61 de ani, nu a fost văzut în apropierea castelului de când regina l-a chemat acolo luna trecută pentru a-l concedia efectiv din rândul membrilor activi ai Casei Regale. 

O sursă regală a declarat pentru The Sun: „Charles vrea ca Andrew să iasă din raza vizuală a publicului. A fost avertizat să țină capul jos. Charles nu vrea ca Andrew să fie fotografiat o dată la două zile, arătând fericit și fluturând cu mâna în timp ce este condus la castel. În cele din urmă, Andrew va fi obligat să părăsească Windsor și ar putea primi câteva milioane de lire de la Familia Regală. Dar a spus clar că se va ține tare”, ar fi declarat sursa (citește mai mult AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel