Sughiță continuu de două luni. Medicii nu au leac
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Emily Marsh
Emily Marsh

O fetiță de 13 ani din Marea Britanie i-a uimit cu problema ei pe medici, care se declară neputincioși în fața "afecțiunii". Adolescenta sughiță o data la două secunde, de zece săptămâni, scrie realitatea.net.

[caption id="attachment_302763" align="alignleft" width="310"] foto: realitatea.net[/caption]

Emily Marsh este epuizată din cauza sughiţurilor. Ea trebuie să se învoiască de la școală după-amiaza pentru a veni acasă să se odihnească. Medicii nu au găsit încă un leac pentru "afecțiunea" fetei și spun că fenomenul este extrem de rar.

Adolescenta a făcut o serie de teste, inclusiv o scanare RMN şi ultrasunete. Ea a încercat toate "leacurile băbeşti", de la a bea o lingură de oţet până la a-şi ține respirația, însă nimic nu funcţionează.

Mama ei, Cathy Barrett, în vârstă de 45 de ani, a declarat: "Suntem dispuși să încercăm orice. Au trecut zece săptămâni, și au fost foarte lungi. Emily este epuizată. Are gâtul foarte inflamat, dar are o atitudine pozitivă. Ceea ce o frustrează este acest sentiment constant de oboseală. Străinii îi oferă întotdeauna un pahar cu apă. La școală au fost foarte înțelegători". Emily, din Wallington, Surrey, este unul dintre puţinii oameni care suferă de sughiț cronic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel