Sufletul omului, la 5 secunde după moarte - VIDEO
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Folosind o tehnologie utilizată  pentru a trata boli grave, omul de știință Konstantin Korotkov a reușit să obțină imagini cu sufletul în timp ce părăsește trupul unei persoane.

Konstantin Korotkov este directorul centrului Research Institute of Physical Culture, din St. Petersburg, iar pentru experimentu a  folosit o tehnologie aprobată de Ministerul Sănătății din Rusia, care este utilizată si pentru a trata boli grave, cum ar fi cancerul, scrie esoterism.ro.

Korotkov susține de ceva vreme că a reușit să fotografieze sufletul, cu o camera bioelectrografică, chiar in timp ce acesta părăsea trupul, după cum nota International Business Times. Tehnica lui este similara fotografiei Kirlian, care arata "energia vitală" a unei persoane.

Citește și: STUDIU. Viața după moarte, dezvăluiri incredibile ale cercetătorilor

Astfel, potrivit declarațiilor omului de știință și nu numai, "sufletul de culoare albastra poate fi văzut cum părăsește, treptat, corpul persoanei care moare. Mai întâi dispare din zona capului și, la final, din zona inimii. În cazul celor care au o moarte violentă, acest suflet, sub forma energiei vitale, se reîntoarce la trup după câteva zile, din cauza unui surplus de energie care nu a fost folosit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel