Suciu îi amintește lui Mareș că și ea e fiică de consilier PDL. Tânăra liberală ”își permite” să dea lecții PSD
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Deputatul PSD Daniel Suciu a pus-o la punct pe Mara Mareș, liderul TNL. 

Într-o emisiune la Digi24, Daniel Suciu a afirmat că încă nu s-a discutat situația dosarului în care este implicat PSD Arad într-un for statutar, exprimându-și convingerea că se vor lua măsuri. ”În schimb, cu foarte mare responsabilitate, constat că este tratament diferențiat pentru persoane dintr-un partid politic, tratament diferențiat pentru alte personaje. În anul 2019, nu este normal ca, pe surse, să fie date probe dintr-un dosar. Chiar cred că dacă cineva este vinovat va plăti. Nu avem de gând să comentăm lucruri lăsate să scape pe surse, doar pentru că este vorba despre pesediști”

Mara Mareș a susținut că ce s-a întâmplat la Arad confirmă că într-adevăr PSD trebuia să plece de la putere. ”Au împânzit instituțiile publice de la nivel local până la nivel național cu nepoți, cu fini, cu oameni care ajunseseră acolo unde ajunseseră pentru că au dat șpagă aceluia care avea puterea de decizie. Dacă se dovedește a fi adevărat - și lucrurile într-acolo duc- înseamnă că plecarea PSD e un lucru extraordinar” a mai afirmat liberala. Suciu i-a spus că s-a antepronunțat, însă Mareș a precizat că a spus ”dacă”. 

Mareș își permite să pună PSD la locul lui

Mara Mareș i-a mai spus lui Daniel Suciu că ”aveți nevoie de reformă în partid, d-le Suciu, nu se pot întâmpla lucrurile astea, statutul PNL spune că oricine este urmărit în orice fel nu mai este membru al PNL, o chestiune care se aplică unidirecțional. Asta este reformă, nu puțeți să acceptați așa ceva.”

”Am o rugăminte, doamna Mareș, vă rog frumos nu-mi dați sfaturi despre cum să ne reformăm” i-a spus Suciu. ”Îmi permit să vă dau...” a continuat Mareș, oprită de Suciu: ”Nu, nu vă permiteți”.  ”Îmi permit să vă dau atunci când ceea ce se întâmplă la dvs. în partid afectează integritatea României la modul general” a insistat Mareș. 

Suciu îi amintește lui Mareș că e fiica unui consilier PDL

Am o rugăminte, vă rog, nu vorbiți nici de nepoți, nici de fii, nici de fiice, pentru că vă aduc aminte că nu mai departe de dvs. ați ocupat și ocupați o funcție publică pentru că tatăl dvs. a fost consilier județean PDL. Cu reforma și cu oameni noi cu care veniți acum la guvernare, ați început cu finul liderului de grup PNL care a fost numit secretar de stat într-un minister” a spus Daniel Suciu. 

”Eu sunt ales” a replicat Mareș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel