Succesul filmului Cadoul de Crăciun. Regizorul: Eu nu îl mai suport
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cadoul de Crăciun / Sursa foto: captură video CINEPUB
Cadoul de Crăciun / Sursa foto: captură video CINEPUB
Regizorul filmului Cadoul de Crăciun, care în 2018 a intrat pe lista scurtă de la Oscar pentru scurt metraje, spune că... nu-l mai suportă.

"Eu nu mai suport filmul acesta și nu mai suport nici să vorbesc despre el. La un moment dat pare că e singurul subiect. E cum erau trupele alea - One hit wonder - din anii ’80, dacă mai ții minte. Erau tot felul de trupe care scoteau un hit, bubuia, apoi nu mai auzeai niciodată de ele și de fiecare dată.... Îți dau un exemplu de trupă, cred că era Europe cu Final countdown. Mai știi vreo altă piesă de Europe? Nu cred. Eh, la fel și cu filmul ăsta. Mă temeam că ăsta o să fie singurul subiect. Și, într-un fel sau altul, da, deocamdată până le scot pe astea care urmează, că termin două filme acum... Deocamdată rămâne singurul subiect, așa că mă grăbesc să le termin pe celelalte ca să putem discuta și despre altceva", a spus Bogdan Mureșanu, în podcastul Avangarda, cu Ionuț Vulpescu.

Bogdan Mureșanu, la Avangarda

E producător și regizor, dar iubirea pentru marile ecrane a plecat de la pasiunea pentru micile manuscrise și nopțile lungi petrecute citind literatură. Crede că scenariștii sunt leneși, dar își împlinește vocația scenaristică și regizorală deopotrivă, cu egal talent. Lucrează la un film de animație despre un român care face înconjurul pământului mergând pe jos și știe că în România, o conexiune bună de internet poate boicota educația și gustul pentru cinema, dar poate ridica industria gaming-ului. Iubește România pentru alura europeană de care dă dovadă devenind o forță internațională în lumea cinematografică, dar nu iubește România pentru polemicile care nu există și care ar salva-o de la cinism, impostură sau corupție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel