SUA. Prezentatoarea TV, Alex Housden, scuze în LACRIMI, după ce şi-a comparat colegul de culoare, Jason Hackett, cu o gorilă - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
O prezentatoare albă a unui jurnal de la o televiziune locală din SUA şi-a cerut scuze după ce l-a comparat în direct cu o gorilă pe coprezentatorul său, un bărbat de culoare, a relatat marţi canalul de televiziune NBC News, citat de AFP.

Canalul de televiziune local KOCO din Oklahoma City a difuzat joia trecută imagini cu un pui de gorilă. Alex Housden s-a întors apoi către Jason Hackett şi i-a spus: 'Seamănă un pic cu tine', potrivit NBC. A doua zi, Alex Housden, cu lacrimi în ochi, i-a cerut scuze lui Hacket: 'Am spus ceva nechibzuit ieri, a fost ceva deplasat, i-am rănit pe mulţi. Vreau să-ţi spun din străfundul inimii mele că îmi cer scuze pentru ceea ce am spus. Ştiu că a fost greşit şi îmi pare rău', a spus ea.

Jason Hackett a acceptat scuzele, dar a recunoscut că acele cuvinte 'l-au rănit profund'. 'Vrea să tragem o lecţie din aceasta, iar lecţia este aceasta: cuvintele contează', a adăugat el. Incidentul survine pe fondul exacerbării tensiunilor rasiale în SUA în urma unei serii de remarci făcute de preşedintele republican Donald Trump, în special faţă de femei parlamentare din cadrul opoziţiei democrate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel