Data publicării:

Studentă: Ați observat că nu mai poți să ieși din casă fără să cheltui 50 de lei? O sticlă mică de suc e 6,5 lei / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Economie
WhatsApp
arhivă personală
arhivă personală
Este greu de trăit în București dacă ai un salariu de 2500 de lei. Iar dacă ești student, lucrurile sunt și mai grele.

Dacă ești o persoană singură și trebuie să stai în chirie și nu ai niciun ajutor, a trăi cu 2500 de lei este o provocare pentru că doar chiria este cel puțin 1.000 de lei. Și studenții se plâng. O tânără a făcut un video pe Tik Tok în care a explicat că nu mai poți ieși din casă fără 50 de lei.

„Acest Tik Tok este pentru persoanele care locuiesc singure și nu le cumpără părinții mâncare. Voi ați observat că taxa de a ieși din casă, adică doar să ieși din casă, este 50 de lei? Ați observat că nu mai poți să ieși din casă fără să cheltui 50 de lei? Ați observat că, de exemplu, chiriile, în ultimele dughene, sunt 400-500 euro? Oamenii abia câștigă 500 de euro salariul pe o lună! Am fost în Cora și o cutie, la 250 de grame, de roșii cherry este 20 de lei. Dacă îndrăznești să intri în supermarket, nu poți pleca fără să dai 100 de lei pe nimic. 

Dacă merg în Mega Image să-mi iau ceva dulce, dar îmi dau seama că am nevoie și de pâine, dar și de lapte... 100 de lei. Pâine, lapte și ouă... 100 de lei. Am luat o sticlă, la jumătate de litru, 7UP. A costat 6,5 lei. În trei luni va fi 10 lei. Dacă vrei să te distrezi și să ieși într-un club, trebuie să dai la intrare 60 de lei. Și cât să fie o băutură? Minimum 30 de lei?”, a zis o studentă.

@amaliadepetiktok

iubesc societatea

♬ original sound - Amaliaaaa AC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel