Student la Drept, prins la FURAT în Iași, deși era în arest la domiciliu pentru trafic de heroină. Unde ascundea marfa. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caputură video Ziarul de Iași
Caputură video Ziarul de Iași
Un student la Drept din Iași, aflat în arest la domiciliu pentru trafic de heroină, a fost prins în timp ce fura componente de calculator dintr-un magazin de electronice.

Studentul își ascundea marfa în chiloți, iar momentul în care fură componentele de calculator a fost surprins de camerele de supraveghere, scrie Ziarul de Iași. În imagini se poate vedea cum tânărul se plimbă printre rafturi dând impresia că analizează ce produs vrea să cumpere, iar la un moment dat ia un produs de dimensiuni mai mici și îl bagă în chiloți.

După ce au apărut aceste imagini, și reprezentanții altor magazine din oraș l-au recunoscut ca autorul unor furturi care au avut loc în unitățile lor. Polițiștii l-au identificat pe hoț ca fiind un traficant de droguri. El a fost reținut în aprilie 2019 în timp ce se întorcea de la București cu 255 de doze de heroină asupra sa. Tânărul ar fi fiul unei grefiere de la Judecătoria Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel