România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 18 oct, 16:18
Streinu-Cercel, către jurnaliști: Vă place ACEST lucru? Mie NU!
Reprezentanții PSD au anunțat astăzi că prof. dr. Adrian Streinu-Cercel se află pe lista candidaților la alegerile parlamentare. 

Profesorul Streinu Cercel a făcut în această după-amiază declarații de presă. Întrebat de jurnaliști despre legislația la care se lucrează pentru combaterea pandemiei de coronavirus, acesta a răspuns: 

”Dacă vă spun eu, atunci ce mai fac cu Parlamentul? Aveți puțină răbdare că nu se fac așa lucrurile. Lucrurile se așează mai întâi pe o foaie de hârtie, apoi se discută cu colegii, se fac niște planuri, se stabilesc niște cadre, apoi se trece la creionarea unei legislații. Vă repet însă, sistemul sanitar nu va mai arăta cum arată astăzi. Ca atare trebuie să fim cu un pas înainte, să le creionăm, să le punem pe hârtie și să le aplicăm, și asta dacă vrem să dăm acces la sănătate tuturor românilor. Acum nu au toți românii acces la sănătate. Știți foarte bine că sunt categorii de pacienți care nu sunt asigurați și care nu au acces la servicii de sănătate, decât într-o mică măsură, pentru servicii de urgență. Vă place acest lucru? Mie nu”, a declarat profesorul Streinu Cercel.

VEZI ȘI: Streinu-Cercel, pe lista PSD pentru parlamentare. Ciolacu, declarațiile momentului: Din prima secundă, în linia întâi

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO:

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro