Strategie Iohannis. Sorin Roșca Stănescu: "Este pentru moment Stăpânul Inelelor" / "Le vrea pe amândouă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sorin Roșca Stănescu a reacționat în urma declarațiilor lui Klaus Iohannis în care a afirmat că este sceptic că va trece moțiunea de cenzură. Acesta a vorbit despre strategia președintelui.

"Președintele Klaus Iohannis care este pentru moment Stăpânul Inelelor, își dorește amândouă. Adică și alegeri anticipate și alegeri locale în două tururi de scrutin, pentru că dacă le suprapune, potențează faptul că PNL este acum pe val și speră să obțină pentru partidul domniei sale o majoritate parlamentară și în plus, suprapunându-le, încearcă să stimuleze un transfer rapid al primarilor PSD, la PNL și în felul acesta să crească și mai mult forța partidului domniei sale", a declarat Sorin Roșca Stănescu, în direct la România TV. 

Cel mai important obiectiv vizat de Orban și Iohannis

"Eu nu cred că se vor întâmpla amândouă, dar dintre ele, cea mai importantă, sau cel mai important obiectiv vizat de Ludovic Orban, dar și de președintele Klaus Iohannis este alegerea în două tururi. Și asta se va întâmpla, pentru că moțiunea de cenzură care va fi introdusă de PSD este mai degrabă formală, nu are sorți de izbândă, nu va avea suficiente voturi în Parlament de susținere", a adăugat Stănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel