Strategie cu gropile din Bucureşti. Chirieac: Un efort al neomarxiştilor pentru sănătatea noastră şi a planetei
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat, ironic, o ipoteză legată de modul şi scopul pentru care au apărut gropi atât de mari, dese şi adânci în Bucureştiul condus de Nicuşor Dan&Co. 

"Este o explicaţie legată de faptul că sunt gropi în Bucureşti, şi anume că neomarxiştii sunt foarte hotărâţi pe sănătatea planetei, în favoarea eforturilor pentru oprirea schimbărilor climatice şi atunci mă gândesc că special se fac astfel de gropi în carosabil, în marile oraşe, în special în Bucureşti – că la Cluj Napoca înţeleg că nu e deloc aşa, Emil Boc îşi face bine treaba – unde neomarxiştii sunt importanţi, au un procent semnificativ, cred că gropile se fac deliberat, vin ONG-uri noaptea cu un picamer şi le adâncesc, pentru ca lumea să fie descurajată să meargă cu maşina. O să spuneţi să meargă cu bicicleta, dar cu bicicleta nu ai pe unde să mergi că pistele sunt blocate, crăpate şi îţi faci praf coloana. Şi atunci cred că dânşii vor să mergem cu toţii pe jos, fapt care creşte şi sănătatea planetei şi cea a cetăţeanului.

Cred că asta e explicaţia politică şi ideologică a neomarxiştilor pentru gropile impresionante care sunt acum în Bucureşti", a explicat Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră".

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel