Data publicării:

Strategia lui Diaconescu pentru finala prezidențială cu Ponta

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

Rămas fără televiziune și fără mandat de parlamentar, Dan Diaconescu se gândește tot mai serios la alegerile prezidențiale din 2014. În opinia lui, contracandidat îi va fi Victor Ponta.

Dan Diaconescu este convins că Victor Ponta va candida la prezidențialele din 2014. Pentru a ieși învingător, fondatorul PP-DD are și o strategie: vrea să obţină sprijinul tuturor celorlalte forţe politice şi să facă un guvern care să fie spijinit de toată lumea. Chiar şi de actualul partener de guvernare al lui Victor Ponta, Crin Antonescu, a spus Diaconescu la X-PRESS.

 „Eu să fiu în final cu Ponta și să fiu sprijinit de ceilalți și să câștig”, a spus Dan Diaconescu.

Diaconescu  a dezvăluit şi cum va face să ajungă președintele României. Pe baza unui algoritm foarte simplu, spune Diaconescu.

 „Eu cred că dacă voi reuși prin canale diplimatice să cad la o înțelegere cu toți candidații la președinție, mai puțin Ponta, și vă explic de ce, cred că Ponta va fi în finala prezidențială, cred că dacă eu cu Kelemen Hunor, cu Crin Antonescu, Tăriceanu, Oprescu și toți ceilalți candidați ai celorlalte partide, dacă vom face următoarea înțelegere, în sensul că acela care va ajunge în turul doi să fie sprijinit de ceilalți, eu cred că unul din acești doi va câștiga președinția”, a spus Diaconescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel