Strat de zăpadă considerabil la Poiana Brașov și Predeal
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
foto ilustrativ
foto ilustrativ
Stratul de zăpadă este unul considerabil în Predeal și Poiana Brașov, însă autoritățile anunță că sezonul de schi a fost închis.

La Predeal stratul de zăpadă măsoară 30 de cm şi continuă să ningă abundent, a precizat Cătălin Câmpeanu de la Centrul de Informare Turistică din staţiune. 

Întrebat dacă există şanse ca la sfârşitul săptămânii să se poată schia, acesta a afirmat că sezonul de iarnă s-a închis, iar plasele de siguranţă de pe pârtia Clăbucet au fost demontate. 

"Dacă totuşi vor fi amatori, o echipă Salvamont se va afla la baza pârtiei pentru a preveni eventuale accidente", a punctat Câmpeanu. 

Şi la Poiana Braşov, stratul proaspăt de zăpadă măsura, joi dimineaţa, în Masivul Postăvarul, peste 20 de cm, ninsoarea continuând să cadă, a spus administratorul Domeniului schiabil din staţiune, Dorin Drăgoi. 

"Pentru cei care mai vor să schieze, Domeniul schiabil s-a închis la începutul lunii aprilie. Teleschiul nu mai circulă, singurul mijloc de transport pe cablu în funcţiune este telecabina, care circulă în regim de vară", a spus Drăgoi. 

Şi în zona Bran-Moieciu stratul de zăpadă depăşeşte 20 de cm în zona înaltă şi continuă să ningă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel