Strângere de semnături pentru demiterea lui Fritz. Cionca: Cred că Timişoara nu ar mai greşi încă o dată alegând un astfel de om
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, a declarat că social-democraţii iau în calcul strângerea de semnături pentru demiterea lui Dominic Fritz de la Primăria Timişoara. 

Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, a anunţat, la DC News, că social-democraţii analizează demararea unei campanii de strângere de semnături la Timişoara pentru demiterea actualului primar.

"Era o vorbă când eram copil: ‘aţi minţit poporul cu televizorul’. Pentru generaţia asta Facebook, parafrazez: ‘aţi minţit poporul cu Facebook-ul’. Ce înseamnă asta? Când tu spui ‘Fără penali în funcţii publice’ şi îmi pui la Colterm un om condamnat penal pentru fapte care ţin de gestiunea unei companii. Măi Fritz (n.r. – primarul Timişoarei) îmi pui administrator la Colterm - care era deja o societate greu încercată – un om care a fost condamnat penal pentru fapte de delapidare la societatea pe care a administrat-o. Era administratorul unei societăţi a unor cetăţeni străini pe care i-a devalizat. Când tu, administraţie Fritz, pui la Colterm lupul paznic la oi, vii şi îmi faci organigramă, dai afară 33 de oameni, ei se duc în instanţă şi surpriză: în primă instanţă câştigă. (…)

Totul este marketing. Cum a ajuns Fritz (n.r. – primar la Timişoara), un om care până la 34 de ani nu a muncit în viaţa lui niciunde, a fost doar ONG-ist? Ce răspundere ai când mergi la o fundaţie ca voluntar. (…) Nu are studii, nu are domiciliul în Timişoara, ba mai mult decât atât, este etalonul că orice se poate cu marketing: i-a dat afară pe cei 33, instanţa i-a adus înapoi. Şi atunci tu un aparat pe care trebuia să-l subţiezi l-ai supraaglomerat cu încă de 33 de şefi şi şefuleţi. De asta România e unde e: pentru că avem oameni care nu ştiu, care nu înţeleg şi ajung pe diferite funcţii cheie. (…)

PSD e pregătit, la nivelul Timişoarei, inclusiv să ne apucăm să strângem semnături pentru demiterea domnului primar, că e prea mult. Ar fi nevoie de 70 şi ceva de mii de semnături, nu  foarte mult. Oamenii, atunci când l-au votat, mai mult decât votul pro-Fritz şi marketingul lui, a fost vot anti-Robu. Cred că astăzi Timişoara nu ar mai greşi încă o dată punând un băiat foarte frumos, cu o strategie de marketing impecabilă, să ajungă primar", a declarat Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, la DC News. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel