Strănepotul lui Mussolini a semnat cu Lazio Roma
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 04 feb 2021, 04:44
WhatsApp
Romano Floriani Mussolini, un fundaş dreapta de 18 ani, strănepot al liderului fascist italian Benito Mussolini, a semnat un contract de jucător profesionist cu Lazio Roma, transmite France Football.

Fiul lui Mauro Floriani şi al Alessandrei Mussolini, fostă eurodeputată şi nepoată a lui Benito Mussolini, tânărul fundaş ar fi un jucător promiţător, chiar dacă, potrivit lui Mauro Bianchessi, antrenorul său la echipa U18 a lui Lazio, el este puţin în urmă cu pregătirea.

"Este un băiat modest care nu s-a plâns niciodată, nici măcar atunci când n-a jucat timp de doi ani. Pare promiţător. După părerea mea încă nu este cu adevărat pregătit şi are încă o marjă importantă de progres ca să devină după aceea un fotbalist adevărat", a declarat Bianchessi pentru Sky Sports Italia.

Dincolo de potenţialul său, numele de familie stânjenitor şi ascendenţa sa directă stârnesc o mulţime de comentarii. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, cei de la Lazio se tem că numele Mussolini, imprimat pe tricoul jucătorului, va duce la reapariţia unor comportamente deplasate ale unor ultraşi asociaţi în mod tradiţional extremei drepte, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?