Strămutarea dosarului "Telepatia", pe 24 septembrie la ÎCCJ
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cererea lui Dan Voiculescu de strămutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, de la Curtea de Apel Bucureşti la o altă instanţă, se va  judeca în 24 septembrie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Avocaţii lui Dan Voiculescu au înaintat această solicitare la ÎCCJ, după ce la termenul din 1 iulie al procesului au sesizat faptul că noul preşedinte al completului de judecată nu este imparţial, informează Mediafax.

Cererea de strămutare a dosarului formulată de Dan Voiculescu a fost înregistrată vineri la instanţa supremă, iar termenul de judecată a fost stabilit în 24 septembrie.

Citește și: Dan Voiculescu: Am intrat într-o bătălie, mai şi încasezi

La termenul din 1 iulie al dosarului ICA, judecătoarea Camelia Bogdan, preşedintele completului, a respins mai multe excepţii, cereri de amânare şi de recuzare înaintate de avocaţi şi a extins sechestrul pus pe averea preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu.

Următorul termen în dosarul privatizării ICA a fost stabilit de Curtea de Apel Bucureşti în 7 iulie, când ar urma să fie audiaţi inculpaţii, iar apărătorii acestora ar trebui să pună concluzii în acest proces.

Citește și: Dan Voiculescu, sub control judiciar. DNA îl acuză de șantaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel