Strada de C’Arte, cel mai mare festival cultural în aer liber
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
strada de c'arte
strada de c'arte

A doua ediție a celui mai mare festival cultural în aer liber, Strada de C’Arte, organizat de Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” în parteneriat cu Fundația Universitara Carol I, vă propune un program interactiv chiar în inima Bucureștiului: momentele de literatură, cinematografie, pictură, muzică, dar și atelierele de creație pentru copii.

În perioada 21-29 septembrie 2012, locuitorii capitalei și turiștii acesteia se vor bucura de un festival cultural tânăr și liber.

În cadrul targului de carte se vor regăsi mii de titluri de carte românească și internațională oferite de cele 14 edituri și librarii prezente pe Strada Boteanu, arteră transformată în această perioadă într-o zonă pietonală. Vă invităm la un periplu printre nenumaratele standuri de carte, expoziții și lounge-uri de exterior amenajate de arhitecți români de renume.

În Aula Bibliotecii pot fi vizionate producții românești prezentate în anii anteriori la TIFF, proiecții la care vor fi prezenți și regizorii Dan Pita și Silviu Purcarete, precum și scriitorul Ioan Grosan. Nume mari din lumea artistică vor întregi programul cultural prin reprezentațiile de pe Rampa de Jazz și Poezie. Aici jazzmani consacrați vor oferi experiențe acustice inedite.

Diversitatea atelierelor de modelaj, desen și imprimare pe materiale textile pregătite pentru copii vor oferi un plus de energie festivalului. eMAG în parteneriat cu Institutul pentru Managementul Dezvoltării Durabile propune celor mici exerciții de creativitate și concursuri artistice. eMAG pune la dispozitie produse dedicate copiilor disponibile în portofoliu, precum și o serie de premii atractive. Evenimentele dedicate celor mici se vor desfășura pe Strada Copiilor.

Accesul la informație și cultură este facilitat de zonele gratuite Wi-Fi de pe tot perimetrul Străzii de C’Arte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel