Urmărește emisiunea live
Stolojan: Udrea, Blaga și Macovei trebuie să se privească în ochi după alegeri
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
stolojan
stolojan

Theodor Stolojan a spus, luni, că i-a rugat pe candidații la șefia PDL să se gândească bine la vorbele aruncate."După alegeri ne vom întâlni din nou şi va trebui să ne privim unul pe altul în ochi", a spus europarlamentarul democrat-liberal. El a adăugat "să nu ne fie ruşine de vorbele aruncate într-o competiţie fără să stai prea mult să te gândeşti”. 

Europarlamentarul PDL a spus, cu privire la împărțirea partidului între feseniști și reformiști, că democrat-liberalii trebuie să se concentreze să transforme PDL într-un partid puternic de opoziţie. „Nu am dorit să mai preiau această problemă în şedinţa CNC, dar am discutat foarte serios în cadrul Colegiului Director. În luarea mea de cuvânt am spus următorul lucru: în dezbaterea care urmează în organizaţiile partidului şi evident în dezbateri publice trebuie să ne concentrăm pe tema reală pe care o are PDL astăzi. Ţinând cont de schimbările care s-au produs în societatea românească, o majoritate parlamentară de 70%, deci tema reală pentru PDL e cum transformăm acest partid ţinând cont de schimbările din societatea românească într-un partid puternic de opoziţie capabil să ofere o alternativă la această guvernare a USL-ului”, a spus Stolojan, conform NewsIn, scrie pesurse.ro.

Democrat-liberalul a precizat că el a rugat în cadrul şedinţei Colegiului Director ca această competiţie din interiorul partidului să nu se personalizeze „foarte mult”. "Împărţirea partidului între cei care cred că ar putea fi manipulate alegerile din partid şi cei care cred că trebuie respectat întru totul statutul partidului şi o competiţie corectă. Am rugat să nu se personalizeze foarte mult această competiţie, să se lege destinul partidului de o persoană, adică dacă câştigă X ajungem la guvernare în doi ani. Dacă câştigă Z pierde partidul, aşa ceva sigur sunt frumoase când te duci la televizor, dar sunt nocive pentru viitorul acestui partid, a lăsa impresia că partidul în întregime depinde de o persoană sau de alta”, a adăugat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel