Stolojan, despre PROBLEMELE din coaliția de guvernare: Primarul din Timișoara să ia legătura cu Emil Boc
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cîțu, Stolojan  Foto: Crișan Andreescu
Cîțu, Stolojan Foto: Crișan Andreescu
Fostul prim-ministru al României, Theodor Stolojan, a comentat problemele din coaliția de guvernare.

Într-o intervenție la Antena 3, Theodor Stolojan a comentat problemele apărute în coaliția de guvernare și lipsa de experiență a lui Dominic Fritz:

„Astăzi există această întâlnire între reprezentanții Consiliului Primarilor de Municipii cu ministrul Finanțelor. Cred că se vor întâlni și cu ministrul Sănătății pentru a pune la punct aceste probleme de finanțare. Ceea ce spune primarul din Timișoara, sigur că poți să adopți și o asemenea poziție: Nu știu, nu mă interesează, nu am legislație, nu fac nimic. Să ia legătura cu domnul Emil Boc, poate învață niște lucruri și cum trebuie abordate asemenea probleme care îl blochează de nu poate să facă nimic.

Lucrurile se vor rezolva, nu există perfecțiune când vorbim de vaccinarea a milioane de oameni. Nu am văzut probleme în coaliție, am văzut doar probleme care așteaptă o rezolvare. Atât din partea Guvernului, dar și din partea ministrului Sănătății, Finanțelor, probleme care se vor rezolva, le-a arătat primarul Emil Boc. Totuși, primarul din Timișoara e nou în funcție, nu poți să cunoști toate problemele într-o lună“, a conchis Stolojan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel