Ştirile zilei, 24 august. Cel mai importante informaţii sunt aici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Vă prezentăm un grupaj al celor mai importante ştiri din prima parte a zilei de 24 august 2020. 

CORONAVIRUS BILANȚ 24 august. SURPRIZĂ după weekend cu valul de infectări COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat numărul românilor infectați cu coronavirus. Informațiile au fost date publicității luni, 24 august 2020.

Alarmele auto, periculoase pentru buzunarele românilor. Ce se întâmplă cu motocicliștii. Ciocan: Cunosc lucrurile din interior

Purtătorul de cuvânt al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România, Christian Ciocan, a comentat noile modificări legislative care au ca subiect alarmele auto și poluarea fonică.

Protestatarul Ceaușescu, LANȚ pentru Orban. GEST INCREDIBIL în direct - VIDEO

Marian Ceauşescu a făcut un gest neaşteptat în timpul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o premierul Ludovic Orban. 

Contact pacient COVID-19, AMENINȚAT! Situație incredibilă: ”Dacă cumva mințiți, ne îndreptăm împotriva dvoastră pentru recuperarea banilor”

Contactul direct al unui pacient Covid-19 a povestit, pentru DCNews, ce s-a întâmplat când a reușit să ia legătura cu DSP, în vederea testării.

ATENȚIE: Alimente de evitat. Sanda Crețoiu: ”Am cercetat subiectul”. Iată ce a descoperit

Biologul molecular dr. Sanda Crețoiu a vorbit, în emisiunea „Academia de Sănătate”, despre importanța nutriției în timpul mai multor boli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel