România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 14 sep, 23:43
Știrile MOMENTULUI! Nu le rata - sumar 14 septembrie 2020
DCNews vă prezintă, în rândurile următoare, cele mai importante informații din a doua parte a zilei de luni, 14 septembrie.

Aida Parascan, câștigătoarea premiului „Masterchef” în 2013, mamă a trei copii, a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre noul an școlar. VEZI AICI: Aida Parascan, câștigătoarea premiului „Masterchef” în 2013, mamă a trei copii, a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre noul an școlar. 

Senatorul Marius Marinescu trage un semnal de alarmă după ce un membru PNL a șocat România cu gestul său. VEZI AICI: Gestul unui politician PNL a șocat România. Senator: Dați-l AFARĂ din partid! Trebuie judecat de urgență!

Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar șef (r), a comentat pentru DC News cazul celor doi deținuți găsiți morți, fără urme de violență, în aceeași celulă din Penitenciarul Giurgiu. VEZI AICI: Ipoteze cu MORȚILE stranii de la Penitenciarul Giurgiu. Comisarul Untaru: În toată activitatea mea, n-am mai auzit de așa ceva!

A început școala după noile reguli. Ce-a ieșit? Un fiasco în mare parte. VEZI AICI: Ce NU a prevăzut nimeni odată cu începerea școlii în pandemie. Rafila propusese înainte cu ceva timp!

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro