Știe cineva cine-s ăștia?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Știați că Angela Merkel oferă locuri de veci cu reducere pentru cei care locuiesc în colegiul ei? Nu? Poate în Franța, Marea Britanie, Danemarca, Portugalia? Nu ați auzit de niciun parlamentar din Europa care îți face masaj la degete, iar dacă ai noroc să mori înainte de alegeri, te îngropă la preț redus? Ca să câștige alegerile, evident!

oana-stanciulescuAtunci, de la cine o fi învățat Cristian Petrescu de la PDL?

Incredibil cum oamenilor ăstora le trec prin cap tot felul de bazaconii, dar nu au nici măcar o fărâmă de idee despre cum să-i dai pensionarului bani să se îngroape singur.

Atâta îi duce pe ei capul!

În ultimele zile au apărut tot felul de persoane de care fie n-am auzit niciodată, fie îi știu doar datorită televizorului. Dar care, o să vedeți, s-au făcut cunoscuți în comunitatea lor, vorba domnului Petrescu. Iată-i pe unii dintre ei.

Cine este Cristian Petrescu?

Este un deputat PDL care are cinci terenuri și șase case, deși la vârsta fragedă de 40 de ani a lucrat aproape exclusiv la stat.

Cum la Parlament nu prea știe care-i este menirea, Cristian Petrescu s-a transformat într-un comerciant. Adică îl suni, îi comanzi ce vrei să cumperi, iar el îți face cumpărăturile în locul tău și ți le trimite acasă. Ba mai mult, te îngroapă la preț redus, îți face mușchi, te relaxează, te învață să joci tenis. Toate la preț redus.

Nu vrea în schimb decât să-l angajezi la Parlament, pe banii tăi, încă patru ani.

Cine este Valentin Rusu?

Valentin Rusu este deputat PDL și a devenit cunoscut după ce a votat de 26 de ori la două mâini într-o singură ședință.

Domnul Rusu a reuşit să voteze de 26 de ori, la două mâini, în doar 40 de minute. Potrivit gandul.info finul lui Frunzăverde a stat în banca a treia, la două scaune în spatele liderului de grup, Mircea Toader, care le indica cum să voteze.

Cine este Cezar Măgureanu?

Până mai ieri, adică în urmă cu vreo două săptămâni, a fost senator PDL, mai nou fiind UNPR.

A devenit cunoscut deunăzi când interlopii din Giugiu au omorât în bătaie un baschetbalist american. Senatorul juca geamparaua la ziua prietenilor săi interlopii, că de, voturile nu au miros, după cum ne-a explicat chiar el: Senatorul Cezar Măgureanu despre Butoane: “Nu pot să spun că e un clan. Uite, vine la anul alegeri” – VIDEO.

Cine este Carmen Axene?

Doamna este deputat PDL, vice la grupul parlamentar al portocaliilor. Dacă nu știți cine este vă ajută google. Despre doamna deputat s-a scris cum că și-ar fi angajat finul familiei pe post de șofer la Palatul Parlamentului. Însoțindu-i, în calitate de șofer, în vacanță în Turcia, Mircică Trifan, adică finul, a fost arestat de polițiștii bulgari pe baza unui mandat internațional de arestare emis în Belgia. Doamna, adică nașa, zice că nu are nicio reținere să-l angajeze din nou la Parlament.

Cine este Gheorghe Ciobanu?

Numele deputatului PDL apare atunci când se vorbește despre traficul de țigări. În presa locală se spune despre Ciobanu că ar fi cunoscut în zona Timișoarei ca un naș al sistemului vamal. - Finul deputatului PD-L Ciobanu, “naşul vămilor din vest”, repus în fruntea DRAOV Timişoara

Cine este Marius Rogin?

La începutul acestui an s-a scris că rufele murdare de la Spitalul Piatra Neamţ se spală doar în familia deputatului Marius Rogin. Pentru 3,19 milioane lei!

Cine este Claudia Boghicevici?

Claudia este o tânără deputată PDL, de 35 de ani, de care nu am auzit, nu pentru că suntem noi ignoranți, ci pentru că doamna nu a făcut nimic. Înafară de două case pe pământ, două credite de 200.000 de euro, plus alte două împrumuturi de la persoane fizice.

Toți aceștia au fost votați uninominal ca să reprezinte interesele comunității lor în Parlament. Ce fac ei acum după ce au moțâit patru ani? Se gândesc cum să cumpere voturi. Iar din păcate ca ei sunt zeci, dacă nu sute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel