Stevie Wonder, decizie definitivă pentru viitorul său
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Stevie Wonder şi-a anunţat decizia de a se muta în Ghana pentru a evita agitaţia politică din Statele Unite, relatează agenția EFE, citată de Agerpres.

După cum a mărturisit artistul într-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey şi preluat de CNN, el a luat deja această decizie.

Întrebat de Oprah Winfrey dacă "se va muta permanent în Ghana", celebrul cântăreţ şi compozitor, al cărui nume real este Stevland Hardaway Morris şi care a împlinit recent 70 de ani, a răspuns afirmativ.

Originar din Michigan, artistul a declarat că i-ar plăcea să-şi poată vedea din nou ţara "zâmbind". "Vreau să văd acest lucru, înainte de a pleca să mă instalez în Ghana, pentru că o voi face", a insistat el.

Stevie Wonder, interpretul unor piesele celebre, precum "You Are the Sunshine of My Life" şi "I Just Called to Say I Love You", a spus că nu doreşte să îi vadă pe copiii lui rugându-se să fie respectaţi sau să fie apreciaţi la adevărata lor valoare. "Cum se poate aşa ceva?", s-a întrebat el.

Potrivit mass-media americane, nu este pentru prima oară când cântăreţul se gândeşte să se mute în Ghana.

În 1994, el a declarat că se simte mai apropiat de comunitatea din această ţară, decât de cea din Statele Unite.

Stevie Wonder, care şi-a pierdut vederea la scurt timp după naştere, a învăţat să cânte la pian, baterie şi armonică la vârsta de nouă ani şi a semnat un contract cu celebra casă de discuri Motown în 1961. De atunci, starul american a câştigat 25 de premii Grammy şi a fost nominalizat de 74 de ori la aceste prestigioase premii muzicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel