Data publicării:

Steve Bruce, noul antrenor al echipei Newcastle United

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Steve Bruce a fost numit, miercuri, în funcţia de antrenor al echipei engleze Newcastle United în locul lui Rafael Benitez, a anunţat clubul de fotbal din Premier League, citat de AFP.

"Newcastle United poate acum să anunţe că Steve Bruce a fost numit antrenor principal al echipei", a comunicat clubul pe site-ul oficial, adăugând că fostul jucător al echipei Manchester United a semnat un contract pe trei ani.

Bruce, care a demisionat de la cârma echipei Sheffield Wednesday înainte de a semna cu Newcastle, a declarat: "Sunt încântat şi incredibil de mândru să fiu numit antrenor la Newcastle United. Este clubul tinereţii mele şi cel al tatălui meu, deci este un moment foarte special pentru mine şi familia mea".

Tehnicianul britanic (58 ani), care a mai antrenat echipele Sunderland (2009-2011) sau Aston Villa (2016-2018), o pregătea pe Sheffield Wednesday din februarie 2019.

Clubul din Newcastle a încheiat astfel capitolul de trei ani sub conducerea antrenorului spaniol Rafael Benitez, care preluase echipa în martie 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel