Stephan Pelger, traumă după ce a fost bătut la Cannes. Ce se întâmplă cu designerul - surse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Designerul român bătut cu bestialitate de două agresoare la Cannes, Stephan Pelger, încearcă să se refacă după momentele de groază trăite în Franța.

Surse apropiate designerului au mărturisit pentru DC NEWS că acesta a început deja să meargă la psiholog pentru a urma un tratament corespunzător, deoarece suferă de stări de anxietate și nu poate să doarmă nopțile. Cazul său a fost preluat și de presa franceză. Se pare că cele două femei care l-au bătut și agresat la Cannes au fost deja judecate și se află în arest. Acum, avocata designerului pregătește dosarul pentru procesul civil care va avea loc în luna februarie. Recent, Pelger a fost chemat la Curtea Supremă de la Grasse-Franța, acolo unde a fost pus față în față cu agresoarele pentru o confruntare directă. Poliția din Cannes a tratat cu maximă seriozitate dosarul și s-a acordat o importanță deosebită gravității faptelor.  

(oar_w460)

În câteva săptămâni de când s-a demarat ancheta și au început procesele, designerul român a făcut nici mai mult nici mai puțin de 22 de zboruri în Franța, urmând ca săptămâna viitoare să plece iar. Până la procesul civil din luna februarie a anului viitor, Pelger nu mai are voie să vorbească deloc despre acest caz, semnând astfel cu avocata sa din Franța un contract de confidențialitate. Este necesar să fie precaut cel puțin până se pune la cale întreg dosarul pentru proces. Pentru că în urma incidentului de la Cannes a rămas traumatizat, Stephan Pelger nu reușește să doarmă acum mai mult de 3 ore pe noapte și acasă are alarma setată pe on în cazul în care i se pare ceva suspect sau pentru a se putea relaxa liniștit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel