Stenograme Crin Antonescu: Nu am fost șantajat NICIODATĂ
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Crin Antonescu
Crin Antonescu
Potrivit unor stenograme prezentate recent, Crin Antonescu ar fi fost șantajat să nu candideze la alegerile din 2014. Fostul politician a negat aceste aspecte. 

"Din păcate nu am fost șantajat. Nu am fost niciodată șantajat de nimeni, cu nimic. Nu am jucat niciodată vreun joc de noroc sau de altă natură, la Monte Carlo. Nu am dispus niciodată de sute de mii de euro, pe care să le câștig sau să le pierd și ca atare nu puteau exista vreodată imagini cu așa ceva. Văd că deja se dă frâu imaginației. Nu știu cum au apărut aceste idei ale oamenilor care vorbesc. Din câte am văzut este vorba despre oameni pe care eu nu i-am întâlnit în viața mea vreodată și n-am de ce să găsesc eu explicații la tot felul de aberații. Sunt oameni care se cred Napoleon, sunt oameni care au întâlnit-o pe Tina Turner pe la Ploiești. Oamenii pot vorbi orice. Ce pot să vă spun eu că nimeni nu m-a șantajat," a spus Crin Antonescu la România TV.

M-am simțit urmărit 

Întrebat dacă s-a simțit vreodată final, Antonescu a continuat:

"Gândiți-vă că cineva, mai ales în România, în momentul în care este persoană publică, politician, își asumă din capul locului că tot ceea ce face, toate locurile pe care le vizitează, toate persoanele cu care se întâlnește si tot ceea ce vorbește chiar în intimitatea sa, sunt aspecte la vedere. Cred că m-am simțit cum se simte orice om politic din România și anume urmărit, în toate sensurile," a mai spus Antonescu. 

Reamintim că respectiva informația apare în niște stenograme care există la DNA, în urma unei discuții telefonice a omului de afaceri Florian Walter cu procurorul Mihaiela Iorga Moraru. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel