Stelian Ion, despre Legile Justiției: 80% din reglementări, din proiectul PNL
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro
Ministrul Justiției, Stelian Ion, spune că 80% din reglementările proiectului noilor legi ale Justiției provin din proiectul PNL.

„Sunt niște drafturi care sunt în consultare publică din septembrie anul trecut. Sunt cunoscute de toată lumea. Am ajuns la o variantă foarte bună, care e în proces de avizare. Procesul de avizare va continua. În această perioadă, cum era și firesc, vom purta în continuare discuții cu colegii din coaliție”, a spus, marți, 6 aprilie, Stelian Ion.

Ministrul Justiției menționează că nu este într-un conflict cu președintele PNL, Ludovic Orban.

„Proiectul are la bază viziunea guvernării anterioare, deci provine de la colegii din PNL. Marea majoritate a reglementărilor, 80%, provine din proiectul inițial. (...) Vor exista discuții în coaliție, dar facem lucrurile din mers, pentru a ne respecta angajamentele din memorandum și pentru a găsi acea variantă care să treacă de votul din Parlament și va trece cu votul colegilor din USR PLUS, din PNL, UDMR și de la minorități naționale. Sper să voteze toate partidele care își doresc noi legi ale Justiției”, a mai spus Stelian Ion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel