Urmărește emisiunea live
Stegarul Dac îl susține pe Dan Puric în războiul online
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
STEGARUL DAC
STEGARUL DAC
Cezar Avramuță, cunoscut ca "Stegarul Dac" după protestele din 2012,  îl susține pe Dan Puric în războiul online împotriva actorului.

"Atacurile la care e supus în aceste zile Dan Puric, mai ales de către unii despre care ştim că sînt vuvuzelele Securităţii, arată că a atins un punct nevralgic în ultimele lui ieşiri publice. Băieţii vor să-i închidă gura. Nu întîmplător, vîrf de lance în această nouă campanie de discreditare a lui Dan Puric sînt două ziare patronate de inşi conectaţi la reţelele Securităţii (de ieri şi de azi). Cum tot nu întîmplător, atacurile au loc după ce actorul a participat la două emisiuni de televiziune cu mare audienţă", scrie Cezar Avramuță.

Prezența lui Dan Puric, sâmbătă seară, la Realitatea TV și apoi la Antena 3, a atras critici din partea telespectatorilor.

Dezbaterea a devenit virală pe rețelele sociale. Mai mult, au fost reluate acuzațiile că Dan Puric a fost informator al Securității, fapt infirmat de Florian Bichir, membru CNSAS, care a subliniat că Dan Puric are o adeverință de necolaborare cu securitatea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel