Ștefan Bănică Jr, prima fotografie cu fiul cel mic. Apariție neașteptată după ce Lavinia Pîrva a fost făcută praf
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ștefan Bănică Jr. a publicat un videoclip adorabil cu fiul său și al Laviniei Pîrva.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au devenit părinți la începutul anului 2019, iar de atunci, nu au publicat nicio imagine cu micuțul Alexandru. 

Acum, Ștefan Bănică Jr. a publicat pe pagina sa de Instagram un video cu fiul său cel mic.

Oana Radu, probleme de sănătate: S-au transformat în stări mai grave. Credeam că am cancer, leucemie, tumori

 

Postarea artistului a surprins pe toată lumea și asta pentru că până acum, cântărețul și soția lui, Lavinia Pîrva au decis să-l țină pe cel mic departe de ochii curioșilor. 

Chiar dacă nu l-a arătat complet, Ștefan Bănică Jr. a împărtășit cu prietenii din mediul online un videoclip emoționant cu micuțul Alexandru. Îmbrăcați aproape la fel, cu o pereche de pantaloni de culoare roșie, micuțul și tatăl lui au ieșit la alergat.

"Jogging", a scris Ștefan Bănică jr. în dreptul videoclipului postat.

Imaginile au strâns rapid sute de like-uri, iar Lavinia Pîrva a distribuit la rândul său fotografiile pe contul ei de Instagram, arătându-și familia de care este mândră.

Lavinia Pîrva, făcută PRAF pe Internet, după ce a publicat o fotografie cu fiul ei

 

Vedeta le-a mai dezvăluit urmăritorilor diverse ipostaze cu cel mic, dar niciodată nu i-a arătat fața. În urmă cu doar câteva ore însă, Lavinia Pîrva a publicat o nouă imagine cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică, gest care i-a scandalizat pe unii dintre fanii cuplului. 

"A fi parinte este iubirea inmultita cu infinitul. Vei creste pana cand nu te voi mai putea tine in brate, dar intotdeauna va fi loc pentru tine in inima mea", a scris Lavinia Pîrva pe Instagram. 

"De ce îl arăți pe micuțul Alexandru cu spatele și NU din față, Lavinia?? Este urât sau de ce ni-l arăți numai cu spatele? Noi toți ne dorim să-l vedem măcar o dată pe micuțul fiu al lui Ștefan, pe Alexandru, deci, fotografiat din față, Lavinia!", "Omulețul crește mare sănătos și... frumos! Chiar dacă se vede doar din ...spate!", "Are ureche drăguță", "Arată-l că este frumos", "E de bun simț să ni-l arăți"

"Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot", a declarat Lavinia Pîrva.

"Copilul meu mă solicită total. Este genul de copil bombă cu ceas. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Doarme noaptea, ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru în lumea lui și mă simt extraordinar de bine", a spus ea cu altă ocazie.

Lavinia Pîrva, detalii neașteptate despre Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva se declară o femeie împlinită și chiar dacă e mamă doar de doi ani, spune că este extrem de relaxată când vine vorba de cel mic. 

În urmă cu puțin timp, vedeta a făcut declarații neașteptate despre fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin, Violeta.

"Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța", a declarat Lavinia Pîrva, la Prima TV.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel