Surpriza campionatului: Steaua a pierdut primul meci, în etapa 27
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
FC Vaslui a oferit vineri seara surpriza campionatului, după ce a dat lovitura în Ghencea, unde a învins-o pe Steaua cu 1-0. Măcinați de probleme financiare, jucătorii lui Liviu Ciobotariu au ajuns în ziua meciului la București, cu autocarul. Asta după ce au fost în grevă și nu s-au antrenat, iar prezența "galben-verzilor" la partida cu "roș-albaștrii" a fost incertă până în ziua meciului.

Cea mai mare ocazie a primei părți a fost ratată de steliști, în minutul 21. Chipciu a făcut un un-doi spectaculos cu Piovaccari, a rămas singur cu portarul advers, însă șutul său a fost blocat de Cerniauskas, iar vârful stelist aflat pe respingere a trimis peste poartă.

În minutul 58, Antal a luat o acțiune pe cont propriu, i-a lăsat în urmă pe Gardoș și Varela și a șutat de la marginea careului, puțin pe lângă butul drept al lui Niță. 10 minute mai târziu, "roș-albaștrii" au replicat prin Prepeliță, care a trimis în bară, din lovitura liberă executată de Keșeru.

Cu 5 minute înainte de final FC Vaslui a dat lovitura, prin vârful Temwanjera, care a înscris cu un șut plasat, după o pasă excelentă venită de la Antal.

Steaua suferă prima înfrângere a sezonului, după 26 de meciuri în care a fost invincibilă, iar FC Vaslui urcă pe locul 4 în campionat.

Mari probleme pentru Vaslui înainte de meci

Liviu Ciobotariu a folosit prima echipă împotriva liderului, după ce, anterior, titularii au refuzat să facă deplasarea la București și Steaua putea întâlni o echipă formată din juniori.

"Galben-verzii" au ținut să își exprime nemulțumirea față de restanțele salariale. În frunte cu noul căpitan, Mike Temvanjera, moldovenii au întârziat începerea partidei cu aproape zece minute.

Echipele de start:

Steaua: Niţă - Prepeliţă, Varela, Gardoş, Pârvulescu - Pintilii, N. Stanciu - Keşeru, Chipciu, Tănase - Piovaccari
Rezerve: Tătăruşanu, Râpă, L. Filip, Latovlevici, Grădinaru, Răduţ, G. Iancu.
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Vaslui: Cerniauskas – Bahia, Ortiz, Balaur, Muşat – Razzotti, Madson – Antal, Abelairas, Viveiros – Temwanjera
Rezerve: Straton, Cuero, Popovici, Pătulea, Buziuc, Mareş, Prahici.
Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel