Steaua învinge în infernul de la Ploieşti. Becali: campionatul e terminatos
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
steaua 1
steaua 1

Steaua învinge Petrolul cu 2-1, după ce ploieştenii reuşiseră să deschidă scorul. Patronul Stelei, Gigi Becali, nu a ratat ocazia şi a lansat noi avertismente pentru adversarii din campionat: "Batem şi CFR-ul şi campionatul e terminatos!".

Împinşi de la spate de peste 14.000 de ultraşi, ploieştenii puteau deschide scorul încă din minutul 6. Hamza a executat excelent o lovitură liberă, publicul a erupt, dar totul a fost doar o iluzie optică, mingea trecînd la o palmă de bara porţii lui Tătăruşanu. Steaua a replicat prin Chipciu şi Rusescu (22), care l-a aceeaşi fază au fost blocaţi de fiecare dată de Bornescu. Golul a venit în partea a doua a reprizei, cînd Boudjemaa a trimis un balon la a doua bară în careul Stelei, Cristescu a trimis cu capul în 6 metri, iar Bokila l-a executat pe Tătăruşanu (38).

Ritmul alert al meciului s-a menţinut pînă în finalul reprizei, cînd Steaua a dat lovitura. Chipciu a scăpat singur cu Bornescu, a şutat în portar, dar Nikolici a reluat în plasă din alunecare. După pauză, Tănase l-a imitat pe Hamza, executînd o lovitură liberă în acelaşi stil. Fazele la poartă s-au împuţinat, iar Mircea Rednic l-a aruncat în luptă pe Adrian Cristea.

"Nu mi-am făcut griji că pierdem, mi-era teamă să nu cumva să facem un egal. N-aveam cum să pierdem astăzi. Ei au picat fizic în repriza a doua, n-aveam cum să nu batem.

Ce emoţii? Steaua e Steaua, distruge tot! Urmează meciul cu CFR, care e cel mai important. Dacă batem, campionatul s-a terminatos", a spus Gigi Becali.

Apărarea lui Rednic a fost dată peste cap de Latovlevici. Apărut de nicăieri, fundaşul stînga al Stelei l-a păcălit pe Bornescu, reluînd cu capul în plasă (62). Steaua a închis jocul în ultima jumătate de oră, singura fisură apărînd în minutul 81, cînd Bokila a trecut de Szukala, i-a trimis lui Hamza în faţa porţii, dar reluarea tunisianului s-a dus drept în peluză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel