Steaua debutează în Liga Europa cu o remiză, scor 2-2, la Stuttgart
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Steaua
Steaua

Steaua Bucureşti a debutat, joi, cu o remiză în grupa E a Ligii Europa, scor 2-2 (1-1), în deplasare, cu formaţia germană VfB Stuttgart.  Golurile au fost marcate de Ibisevici '5, Niedermeier '85, respectiv Adrian Popa '6, Rusescu '80 din penalti.

 Steaua a plecat neînvinsă de pe terenului celui mai puternic adversar din grupa E a Ligii Europa.  Dealtfel, scorul a fost deschis foarte repede, în minutul 5, când bosniacul Vedad Ibisevic l-a învins pe Tătăruşanu cu o lovitură de cap. Steaua a replicat imediat şi după câteva zeci de secunde a reuşit egalarea, în urma unei acţiuni create de Nikolic şi finalizate de Chipciu.

Următoarele două goluri s-au marcat în ultimele zece minute, dar în acest interval de timp ambele formaţii au avut mari şanse de a trece în avantaj. Nemţii au fost cei care au avut situaţii mai clare, dar Cacau a nimerit de două ori transversala, în minutele 53 şi 68.

Adi Popa a obţinut un penalty în minutul 80, graţie căruia a Rusescu a adus Steaua în avantaj pe tabelă, scor 2-1. Bucuria avea să ţină însă doar cinci minute, reduta lui Reghecampf prăbuşindu-se sub presiunea nemţilor, care au profitat de o nesincronizare între Tătăruşanu şi Szukala. Niedermaier a fost cel care a egalat, în minutul 85.

Echipe:

 VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Niedermeier, Rodriguez, Boka - Gentner, Kvist (Harnik '82) - Tunay Torun (Okazaki '62), Hajnal (Traore '82), Cacau - Ibisevici. Antrenor: Bruno Labbadia.

 Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Pârvulescu (Latovlevici '81) - Prepeliţă (Rusescu '46), Bourceanu, Filip (Pintilii '46) - A. Popa, Nikolici, Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

 Cartonaşe galbene: Kvist '28, Ulreich '80.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel