Steaua. Becali - Talpan, proces. O nouă bătălie câștigată de Armată
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gigi Becali
Gigi Becali
Tribunalul București a respins azi o excepție invocată de avocații FCSB. Totodată, magistrații au amânat pentru 7 martie pronunțarea în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Becali daune de 37 de milioane de euro.

Continuă emoțiile pentru FCSB și Gigi Becali! Azi a mai avut loc o bătălie între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și cel din Liga 1. Oficialii clubului sportiv îi cer 37 de milioane de euro patronului FCSB, acesta fiind acuzat că a folosit marca Steaua ilegal, din 2004 până în 2014.

Azi, judecătorii Tribunalului București au anunțat că au respins o excepție de apărare a FCSB.

"Avocații FCSB au invocat faptul că acțiunea CSA Steaua ar fi fost tardivă, dar instanța nu a ținut cont și a respins argumentul. Cazul va merge mai departe, noul termen urmând să aibă loc pe 7 martie", au precizat surse judiciare. Decizia nu va fi definitivă, putând fi atacată cu apel, scrie GSP.

După ce a câştigat definitiv brandul Steaua, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat în mod oficial să fie evaluată marca. În februarie 2016 a venit şi rezultatul evaluării, care a stabilit un nivel de 57,3 milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel