STB, lucrări la sistemul de taxare. Ce călători vor fi afectaţi
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Autobuzele liniilor 243, 282, 343 şi N123 vor circula pe trasee deviate între 24 şi 26 noiembrie. STB Sursa: Facebook STB
Autobuzele liniilor 243, 282, 343 şi N123 vor circula pe trasee deviate între 24 şi 26 noiembrie. STB Sursa: Facebook STB
STB SA continuă procesul de modernizare pe zona de tehnologie și upgradează structura de hardware aferentă sistemului automat de taxare. Acest proces este necesar pentru o mai bună adaptare la structura și volumul cererii de transport.

Ca urmare a acestor lucrări de upgrade pe serverele de taxare, programate pentru zilele 19-20 și 26-27 octombrie a.c., procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere și reîncărcare carduri va întâmpina temporar dificultăți, fiind afectate anumite funcționalități (de ex: emiterea de titluri de călătorie cu tarif redus/ gratuit, emiterea de carduri personalizate, translatări, preschimbări).

Restul posesorilor de carduri emise de STB nu vor fi afectați. Totodată, Corpul de Control din cadrul Societății de Transport București a fost instruit să aplice o procedură de îndrumare și prevenție pentru călătorii afectați.STB SA le cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat și le mulțumește pentru înțelegere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel