Stațiunea Padina - Peștera, acces mai ușor, după ce s-a turnat primul strat de asfalt între Cabana Bolboci și Cheile Tătarului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Primul start de asfalt spre Stațiunea Padina - Peștera,  s-a turnat, astfel că accesul în această zonă se va face mai ușor  în perioada următoare. 

Astăzi, (ieri n.r.), s-a turnat primul strat de asfalt în munte, pe DJ 714 Bolboci - contur Lac Bolboci - Cheile Tătarului.

Lucrările fac parte din proiectul Consiliului Județean Dâmbovița, „Modernizarea DJ 714 sector Bolboci - contur Lac Bolboci - Cheile Tătarului”.

De altfel, la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, am semnat și contractul de finanțare a acestor lucrări, valoarea sumei asigurate fiind de 9.380.000  de lei.

Totodată, mă bucur să vă anunț că, în paralel cu turnarea covorului asfaltic, se mai lucrează la consolidări, terasamente, dar și la parapeții de protecție.

Per total, la finalul execuției, vom avea 4,5 kilometri de asfalt proaspăt turnat, rigole din beton, rigole carosabile, dar și podețe și acostamente", a precizat Corneliu Ștefan, președintele CJ Dămbovița. 

După terminarea lucrărilor pe DJ 714, accesul spre Stațiunea Padina - Peștera se va  face pe drumul de pe partea stângă a cursului Ialomiței, iar ieșirea din stațiune  va fi pe partea dreaptă a cursului Ialomiței, respectiv pe actualul drum care se află în curs de modernizare în acest moment.

Vezi și: Corneliu Ștefan: Demarează contractul de proiectare și execuție  de  lărgire a DN 7 Bâldana - Titu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel