Stat de drept. Andi Cristea, europarlamentar PSD: Nu putem băga sub preș aceste lucruri!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Andi Cristea
Andi Cristea
Europarlamentarul Andi Cristea, candidat PSD pentru un nou mandat în Parlamentul European, a vorbit pentru DC News despre ce înseamnă sintagma ''statul de drept'' și cine are interesul să denatureze la Bruxelles ce se întâmplă în justiția din România. 

Întrebat cu privire la semnificația sintagmei stat de drept, dacă există o confuzie creeată, precum și cine are un interes în a denatura în forurile europene ce se întâmplă în sistemul juridic din România, Andi Cristea a spus că:

Unii dintre noi am mers în Parlamentul European să promovăm România și interesele ei. Alții au mers acolo să-și promoveze agenda și să discrediteze orice face Guvernul. Au rețele formate și, cu metodă, au dat în fiecare zi la temelia credibilității noastre ca țară. Din păcate, unii oficiali europeni ar trebui să exerseze mai mult spiritul critic. În justiția din România nu este doar lapte și miere, avem decizii de neconstituționalitate, abuzuri, procese inventate și achitări venite după ce destine au fost distruse, implicarea unor oameni din serviciile de informații în actul de justiție. Nu putem băga sub preș aceste lucruri, nu funcționăm după regula struțului”.

România merită să aibă o voce puternică în UE

Nu va fi ușor să curățăm mizeria lăsată de alții la Bruxelles, dar acesta este scopul nostru. Să vorbim în numele României reale, a celei care vrea stat de drept cu adevărat, nu simulacre și statui pentru falși idoli. Vom reduce prăpastia de astăzi dintre realitate și percepție, România merită să aibă o voce puternică în UE, nu să fie ținta de serviciu a unor gambleri / jucători politici care își doresc, aici sau în diverse capitale europene, să marcheze lejer punctele electorale în dauna adevărului și a românilor,' a concluzionat, pentru DC News, europarlamentarul PSD, Andi Cristea și candidat pentru un nou mandat în forul european.

Vezi și Andi Cristea, europarlamentar: Să înceteze! E o încercare de a demoniza și dezumaniza liderii și votanții PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel