Start inscrieri la Red Bull BC One Cypher Romania!
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Vanatoarea pentru urmatorul campion mondial de breakdance a inceput in toata lumea, iar acum a venit si timpul Romaniei sa recruteze cel mai talentat B-Boy. Cine va reprezenta tara noastra la finala regionala Red Bull BC One din Ucraina si poate chiar si la finala mondiala din Coreea de Sud vom afla duminica, 16 iunie, intr-un eveniment cu si despre breakdance care se va desfasura in Bucuresti.

Anul trecut, Franke ne-a reprezentat la finala regionala din Rusia, iar Bugy a fost la un vot distanta de castigarea etapei locale Red Bull BC One Cypher. Cine va fi anul acesta cel mai bun B-Boy local din arena?

Astfel, pana pe 14 iunie te poti inscrie la Red Bull BC One Cypher Romania pe www.redbull.ro/bcone. Pe 15 iunie vor avea loc calificarile locale, in cadrul competitiei Back in Action 7th Edition. Cei mai buni 16 B-Boys/B-Girls vor ajunge in Finala Nationala, care se va desfasura pe 16 iunie, in Bucuresti. Un prestigios juriu format din B-Boys respectati in intreaga lume va decide cine va reprezenta Romania la calificarile regionale, din Ucraina.

De la prima editie, in urma cu zece ani, Red Bull BC One si-a dobandit reputatia de a fi primul Campionat unu la unu de B-Boying. Prima intalnire mondiala a celor mai buni B-Boy a avut loc in Elvetia, iar de atunci comunitatea s-a extins enorm, alaturi de renasterea culturii de B-Boying per ansamblu. Redbullbcone.com reprezinta cea mai mare retea online pentru B-Boys si fani; iar evenimentul gazduieste cea mai mare comunitate Facebook din domeniu, avand peste jumatate de million de fani.

Ca o perpetuare a mostenirii acestui eveniment, echipa Red Bull BC One All Stars a fost formata in 2010, crescand de la formula originala de patru, la noua dansatori renumiti la nivel international, toti fiind veterani ai acestei competitii. Acestia calatoresc in jurul lumii pentru a sustine workshopuri de invatare, pentru arbitraj si pentru a participa la battle-uri. In acelasi timp, ei servesc drept sursa de inspiratie si ajuta la educarea noilor generatii prin impartasirea pasiunii si cunostintelor despre B-Boying – unul dintre elementele originale ale curentului hip-hop.

MIZA ESTE MARE

Anul trecut s-a inregistrat cel mai mare succes al Red Bull BC One de pana acum. Cu peste 60 de evenimente cypher in 52 de tari, cu mai mult de 1000 de B-Boy pregatiti pentru confruntare, competitiile s-au dezvoltat dintr-un eveniment ce obisnuia sa se deruleze pe baza de invitatie, intr-unul care primeste cu bratele deschise orice B-Boy talentat care vrea sa primeasca o sansa de a ajunge pe marea scena. In finala campionatului mondial din 2012, francezul Mounir a dus acasa premiul obtinut in Rio de Janeiro, invingandu-l pe ultra-creativul Differ, din Coreea de Sud. Mii de oameni au vazut acest battle in direct, prin transmisiunea de pe redbullbcone.com.

Mounir reprezinta campionul suprem al Red Bull BC One, dobandindu-si locul prin castigarea Cypher-ului din tara sa, apoi calificarile din Euroa de Vest si, in final, Campionatul Mondial. Antrenamentul sau intensiv din timpul anului i-a scos in evidenta dedicatia, element absolut necesar pentru diferentierea in aceasta forma competitiva de dans.

Fanii vor fi incantati sa afle ca finala aniversara de zece ani va avea loc in Seul, Coreea de Sud, gazda a unora dintre cei mai inovatori B-Boy din lumea de astazi. Anul acesta vom avea mai multe evenimente decat in orice alt an. Vor exista Cyphers din Azerbaijan, pana in Georgia, din Slovenia pana in UK, aria de desfasurare fiind mai extinsa ca niciodata.

Castigatorii evenimentelor Cypher din fiecare tara vor avea ocazia sa concureze in una dintre cele sase etape de calificare, incercand asadar sa ajunga in Finala Mondiala. Intra pe redbullbcone.com pentru a afla stiri locale si informatii despre cum poti participa. Battle-uri noi vor fi adaugate in fiecare zi.

Dupa desfasurarea la nivel global a evenimentelor cypher, sezonul etapelor regionale va tine din iulie pana in septembrie, culminand cu a zecea finala mondiala, tarziu in noiembrie. Finalele regionale au fost confirmate pentru continentul American in Statele Unite; Europa de Est in Ucraina; Europa de Vest in Italia; America Latina in Columbia; Asia Pacific in Japonia; Orientul Mijlociu & Africa in Egipt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel