Starea lui Traian Băsescu, noi detalii. Adina Anghelescu: "E internat la Bruxelles. I s-a făcut rău după ce a primit o hârtie"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Traian Băsescu, despre PLANUL lui Putin: Un proiect mai vechi, pe care l-a ratat în 2014 / Foto: Facebook Traian Băsescu
Traian Băsescu, despre PLANUL lui Putin: Un proiect mai vechi, pe care l-a ratat în 2014 / Foto: Facebook Traian Băsescu
Jurnalista Adina Anghelescu a dat noi detalii despre starea lui Traian Băsescu. 

Adina Anghelescu spune că anterior, Traian Băsescu a fost internat timp de o săptămână la Spitalul Militar. În acest moment, Băsescu ar fi spitalizat la o clinică din Bruxelles. 

"Lui Traian Băsescu i s-ar fi făcut rău după ce a primit o hârtie în care scria că are la dispoziție 10 zile pentru a elibera casa și că nu va mai beneficia de protecția SPP-ului. Traian Băsescu a fost internat o săptămână la Spitalul Militar și a fost externat atunci când a sosit în țară Kamala Harris. A avut o rezervă specială, el avea o stare pulmonară destul de gravă, fiind vorba despre o bronhopneumonie pulmonară obstructivă. Mai avea și acele probleme la inimă: el în 2018, a fost internat și operat în Franța. A avut o intervenție pentru aortă pentru că se afla în situația de a se rupe aorta și a fost nevoie de intervenția respectivă. Iată că starea sănătății lui Traian Băsescu, care se află într-o clinică din Bruxelles în acest moment, nu ar fi foarte gravă, însă problemele de sănătate sunt serioase și medicii îl țin sub observație," a spus Adina Anghelescu la Antena 3. 

Traian Băsescu, declarat oficial colaborator al Securității 

Reamintim că miercuri, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a respins recursul fostului președinte Traian Băsescu la decizia prin care a fost declarat colaborator al Securității.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a anunțat, după ce a fost declarat colaborator al Securității prin sentință definitivă, că va face demersuri legale la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Traian Băsescu a reacționat, miercuri, pe Facebook, după ce Instanța Supremă a respins recursul la decizia prin care a fost declarat colaborator al fostei securități.

„Am luat nota de decizia ÎCCJ pe care nu o voi comenta public, așa cum am procedat de-a lungul întregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO”, a spus Băsescu.

Pe 20 septembrie 2019, Curtea de Apel Bucureşti a admis acţiunea CNSAS şi a decis că fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă. Potrivit CNSAS, fostul preşedinte Traian Băsescu ar fi dat note informative ce ar fi dus la menţinerea în ţară a unui coleg de la Marină.

Traian Băsescu, în prezent în vârstă de 70 de ani, a fost președintele României între 2004 și 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel