Data actualizării:
Data publicării:

Alegeri prezidențiale. Stănescu: Posibil candidat din afara partidului

Autor: Mircea F. Cristian | Categorie: Politica
WhatsApp

Paul Stănescu a explicat la Antena 3, miercuri după amiaza, ce urmează pentru PSD în perspectiva alegerilor prezidențiale.

”Perioada este foarte grea. Mie imi este foarte greu, dar apelul meu este unul la unitate. Am pierdut o batalie nu un razboi. Eu sunt convins că PSD, și nu numai eu, ci și colegii mei, că partidul nostru va fi pe primul loc la alegerile care vor veni. Știți bine forța PSD-ului.” a explicat vicepreșdintele PSD.

- ”Următoarele alegeri sunt la prezidențiale pe care nu le-ați mai câștigat de vreo 3 tururi...” a intervenit Radu Tudor.

- ”De acord. Partidul se va remonta foarte repede. Toți colegii au înțeles că trebuie să fim toți soldari. Și sunt convins că ne vom mobiliza și vom avea cel mai bun candidat la prezidențiale și ne vom bate până la capăt. Vrem ca PSD sau, eventual, coaliția să dea președintele țării pentru următorii ani” a mai spus Paul Stănescu, acceptând și ideea că pentru prezidențiale ar putea fi desemnat un candidat din afara PSD, chiar dacă din alianța de guvernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel