Stadion nou la Târgoviște. Corneliu Ștefan: Este vorba despre un proiect de 70 de milioane de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Juan Salamanca)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Juan Salamanca)
Corneliu Ştefan, preşedintele CJ Dâmboviţa, a fost invitatul analistului politic Bogdan Chirieac la Interviurile DCNews, unde a vorbit, printre altele, şi despre noul stadion în valoare de 70 de milioane de euro care se va construi în Dâmbovița.

Invitat în emisiunea realizată de către Dc News, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a făcut unele precizări în legătură cu proiectul ce prevede construcția unui nou stadion în Târgoviște.

"Este vorba despre un proiect de 70 de milioane de euro, o bază sportivă modernă, un stadion cu 12 mii de locuri, cu două terenuri de antrenament, cu parcări subterane, supraterane. Este un stadion nou, pe terenul Consiliului Județean Dâmbovița, cu cofinanțare de 15 mii de lei din partea consiliului", a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Lărgire DN 71 pe 4 benzi. Corneliu Ştefan (CJ Dâmboviţa): Abia astăzi avem un constructor. Din 2007! / Chirieac: E de noaptea minţii!

Corneliu Ştefan, preşedintele CJ Dâmboviţa, a confirmat: "De treizeci de ani, toţi liderii politici din judeţul Dâmboviţa, toţi parlamentarii, toţi preşedinţii de consilii, toţi miniştrii şi prim-miniştrii au promis DN71, lărgire la 4 benzi. Pentru prima dată, suntem într-un stadiu în care avem şanse să semnăm contractul cu un constructor pentru ruta spre Târgovişte.

Avem două oferte. Pentru al doilea proiect, ruta prin Lunguleţu spre Titu, am semnat contractul de proiectare şi execuţie. Acolo avem contract semnat de acum o lună, avem un constructor, ne-a ajutat Dumnezeu să ne mişcăm repede. La final, vom intersecta Titu cu drumul spre Târgovişte."

Soluția lărgirii carosabilului pe Drumurile Naționale care traversează multe localități a fost abandonată la începutul anului trecut, în mandatul fostului ministru Cătălin Drulă, care spunea că este "potrivită pentru anii ’50-60, nu 2021”, argumentând că DN 71 străbate sate în procent de 53.

"Abia astăzi avem un constructor. Din 2007!"

"În 2007, Guvernul României, la vreme respectivă, condus de Călin Popescu Tăriceanu, a semnat un protocol cu cei de la Renault care au spus că, în maxim 24 de luni, vor face patru benzi de la Bâldana la Titu. Suntem în 2022, acelaşi protocol a rămas între Guvern şi Renault şi uitaţi că abia astăzi avem un constructor. Din 2007!" a ţinut să reamintească preşedintele CJ Dâmboviţa.

Citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel