SRI, premiu pentru ”cel mai puternic trust de presă din România”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Serviciul Român de Informații a fost ”premiat”, miercuri seară, la Cheful Presei 2013, pentru ”cel mai puternic trust de presă din România”

FreeEx - ActiveWatch a organizat, miercuri seară, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei Cheful Presei în cadrul căruia au fost premiaţi, printre alţii, Traian Băsescu, Renate Weber şi SRI.

Anul acesta, Cheful Presei a avut ca temă "Marea infiltrare"

Primul premiu acordat la Cheful Presei de miercuri seară a fost "SRI - cel mai puternic trust de presă din România", care a revenit Serviciului Român de Informaţii. "În 2012, SRI a recunoscut public că a avut un agent infiltrat în redacţia Jurnalul Naţional. În precaritatea în care se zbat companiile media, singura agenţie de presă fără probleme financiare a rămas SRI", a spus Mircea Toma. "Salutăm iniţiativa Serviciului Român de Informaţii de a pune la dispoziţia redacţiilor ziarişti cu o dublă competenţă, care-şi permit să scrie fără teama că şi-ar pierde celălalt salariu, şi îi acordăm premiul SRI - cel mai puternic trust de presă din România", se arată în motivare, potrivit cotidianul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel