SRI, mesaj viral de Crăciun și în acest an
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Oleg Magni, de la Pexels
Fotografie creată de Oleg Magni, de la Pexels
Serviciul Român de Informații (SRI) a transmis un mesaj de Crăciun.

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a transmis în Ajunul Crăciunului un mesaj și, ca de obicei, are tentă ironică. Mesajul prin care reprezentanții instituției au făcut referire la principalele atribuții s-a viralizat rapid. 

"Sărbători fericite tuturor neascultătorilor", se arată pe felicitarea de Crăciun postată de Serviciul Român de Informații (SRI) pe Facebook.

În descrierea fotografiei, SRI a adăugat: "Desigur, și celor ascultători".

Și în anii trecuți, de Crăciun, Serviciul Român de Informații (SRI) a transmis mesaje care, la scurt timp, au devenit virale. Spre exemplu, în 2017, SRI a transmis de Crăciun mesajul "Sărbători Fericite" scris în codul Morse. (Vezi știrea AICI.)

VEZI ȘI: Mesaje de Crăciun: „Moș Crăciun vine cu daruri numai dacă nu stai prin baruri!” și alte urări de trimis prin SMS

De Crăciun, dacă vreți să trimiteți mesaje celor dragi, vă puteți inspira din lista de mai jos.

„Moș Crăciun vine cu daruri numai dacă nu stai prin baruri!”

„L-am văzut pe Moș Crăciun/ Venea tare de departe/ Cu un sac mare în spate/ Să aducă sănătate/ Așteaptă-l că el vine/ Dar acum este la mine!”

„Moşule bătrân şi bun, iată ce vreau de Crăciun: vreau un spiriduş să vină, s-aibă muşchi, o casă şi maşină. Peste ani şi ani de zile, muşchii să i se-ntăreasca, bogăţia să-i sporească, sufletu-n mine să crească”

„Dragă Moş Crăciun, după 30 de ani în care am tot aşteptat să-mi aduci un cadou decent, te rog acum să-mi aduci în dar un bilet la loterie, în valoare de măcar 5 milioane de euro. Promit să-l împart cu destinatarii acestui mesaj. Mulţumesc. Crăciun fericit!”

„Dacă Moş Crăciun nu vine, îl reţin, este cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar "îl şi combin". Moşule cu barba sură, ce miroşi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ţi-a fost frig, eşti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu eşti rău, stai liniştit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine...”

„Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!”

Citește continuarea articolului AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel