Sport Pentru Inima Capitalei. Bucureştenii, invitaţi în Parcul Tineretului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Primăria Municipiului București organizează, în fiecare sâmbătă și duminică din perioada 14 iulie — 05 august 2018, a III—a ediție a evenimentului 'Sport Pentru Inima Capitalei', ce se va avea loc în Parcul Tineretului — Intrarea Gheorghe Șincai.

Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București — PROEDUS, organizează, în fiecare sâmbătă și duminică din perioada 14 iulie — 05 august 2018, a III—a ediție a evenimentului 'Sport Pentru Inima Capitalei', ce se va avea loc în Parcul Tineretului — Intrarea Gheorghe Șincai.

'Sport Pentru Inima Capitalei' se va desfășura timp de patru weekenduri consecutiv, în intervalul orar 17.00—21.00, iar la eveniment sunt așteptați să participe atât tinerii bucureșteni, cât și adulții care doresc să facă mișcare.

Astfel, în Parcul Tineretului vor fi amenajate zone de activități precum baschet (2 panouri adulți și 2 pentru copii), volei (1 teren), badminton (4 terenuri), tenis de masă (4 mese), sărituri cu coardă, alergări de viteză, șotroane și o zonă special amenajata pentru aerobic și exerciții fizice ușoare.

Proiectul 'Sport Pentru Inima Capitalei' se adresează tututor bucureștenilor, indiferent de vârstă, care doresc să ia parte la activități sportiv-recreative, în vederea încurajării unui stil de viață sănătos, totodată promovându-se importanta exercițiului fizic și a activităților sportive ca factori centrali ai dezvoltării armonioase.

Vezi şi:Demi Moore, lăsată fără banii de pe card

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel