Spitalul de Psihiatrie din Botoşani a rămas fără director
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriel Oprisan
Gabriel Oprisan

Gabriel Oprişanu, şi-a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, demisia din funcţia de director al Spitalului de Psihiatrie din Botoşani, informează Monitorul de Botoşani.

autor: Adrian Stroescu

[caption id="attachment_116027" align="alignleft" width="150" caption="Gabriel Oprisan"]Gabriel Oprisan[/caption]

Printre motivele invocate se numără nesiguranţa locurilor de muncă pentru angajaţii spitalului, ameninţarea permanentă cu comasarea şi finanţarea anemică. Oprişanu speră ca prin gestul său să salveze locurile de muncă ale angajaţilor Spitalului de Psihiatrie.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Mihai Ţâbuleac, speră ca demisia medicului Gabriel Oprişanu de la conducerea Spitalului de Psihiatrie să nu afecteze calitatea actului medical, susţinând că gestul acestuia nu poate fi comentat decât de el.

Protest anticomasare în curtea Spitalului de Psihiatrie Botoşani

Următorul director va fi numit de preşedintele CJ, care va asigura managementul Spitalului de Psihiatrie Botoşani cu caracter interimar.

La scurt timp de la anunţul făcut de Gabriel Oprişan, mai multe cadre medicale, dar şi angajaţi din personalul auxiliar al Spitalului de Psihiatrie din Botoşani au ieşit în curtea unităţii medicale în cadrul unui protest spontan anti-comasare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel