Spitalul Săpoca (Buzău) se laudă că oferă servicii în regim HOTELIER!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

Reprezentanții Spitalului Săpoca spun că nu aveau suficienți angajați, dar pe site-ul oficial se laudă că oferă servicii în regim HOTELIER!

”Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca acorda la cererea scrisa a pacientilor, servicii hoteliere(cazare) cu grad ridicat de confort pentru specialitatea Psihiatrie din cadrul Sectiei Sapoca. Fiecare salon are in dotare frigider, televizor LCD, aparat radio, grup sanitar propriu compus din chiuveta, closet si instalatie dus.

Spitalul nostru este este unul din cele 37 de spitale de psihiatrie si unul din cele 4 spitale pentru masuri de siguranta din Romania.

Este unitate sanitara de interes public national, de specialitate, cu personalitate juridica, aflata in subordinea Ministerului Sanatatii, care furnizeaza servicii medicale preventive, curative si de recuperare de pshiatrie generala si neurologie pentru adulti si neuropsihiatrie infantila , care furnizeaza servicii medicale preventive, curative si de recuperare de psihiatrie generala si neurologie pentru copii si adulti si de psihiatrie judiciara pentru adulti.

Asigura continuitatea ingrijirilor si acoperirea diversitatii nevoilor de evaluare, tratament, reabilitare si reintegrare a persoanelor cu tulburari psihice.

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca este integrat intr-un sistem funcţional unitar prin care se asigură:


a) accesul populaţiei la toate formele de asistenţa medicală psihiatrică;

b) unitatea de acţiune in rezolvarea problemelor de sănătate din teritoriu;

c) continuitatea acordării asistenţei medicale de specialitate in toate stadiile de evoluţie a bolii, prin cooperarea permanentă a medicilor din această unitate sau din unităţi diferite;

d) utilizarea eficientă a personalului de specialitate şi a mijloacelor tehnice de investigaţie şi tratament;

e) dezvoltarea şi perfecţionarea continua a asistenţei medicale corespunzător nivelului medicinei moderne.

Are 830 paturi organizate in 11 sectii localizate in: Sapoca, Ojasca, Nifon, Buzau”, se arată pe pagina oficială a spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel