Spitalul Săpoca Buzău: Bărbat internat a omorât 4 pacienţi şi a rănit alţi 9 cu un stativ de perfuzie - update 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie. 

Potrivit comisarului - şef Laurenţiu Pantazi, şeful IPJ Buzău, unul dintre pacienţi a intrat cu un stativ de perfuzii în două dintre saloane şi a atacat pacienţii.

Din primele informaţii, ar fi vorba de patru morţi şi nouă răniţi grav, câteva victime având traumatisme cranio-cerebrale.

Agresorul are 38 de ani şi este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi.

După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient. Criminalul se află acum în custodia poliţiei, potrivit Agerpres. 

Update 1: Trei persoane sunt în comă. 

Update 2: Potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de Mediafax, trei pacienți ar fi fost omorâți și alți nouă răniți, după ce bărbatul de 38 de ani i-ar fi lovit cu un obiect metalic luat din spital.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Update 3: Numărul persoanelor care au murit după ce un bolnav a atacat cu un obiect metalic pacienții internați la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău a ajuns la patru, au anunțat reprezentanții IPJ Buzău.

VEZI ȘI: Atac la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca din Buzău. Gabi Diaconu, psihiatru: Explozie de violență! Nu e o psihoză oarecare


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel