Data publicării:

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște va avea parcare supraetajată

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Consiliul Județean Dâmbovița a scos la licitație proiectarea și lucrările de construire ale parcării supraetajate din curtea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, a precizat Corneliu Ștefan, președintele PSD al CJ.

Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița,  derulat prin C.N.I., prevede o parcare  dispusă pe 5 etaje cu 332 de locuri,  o construcție ce va veni în sprijinul dâmbovițenilor care apelează la serviciile oferite de spitalul județean.

Investiția, estimată la aproximativ 46.000.000 de lei, prevede și 20 de stații de încărcare pentru automobilele electrice și 14 locuri pentru autoturismele persoanelor cu dizabilități.

Pe lângă sistemele de siguranță și echiparea specifică unei construcții de acest tip, parcarea va fi dotată și cu panouri fotovoltaice care vor asigura o bună parte a consumului de energie electrică necesar funcționării.

Pe de altă parte, Consiliul Județean Dâmbovița mai are și alte proiecte care vor descongestiona traficul din municipiul Târgoviște:

Parcarea Dâmbovița Arene:

- 493 locuri de parcare, 46 dintre acestea fiind pentru automobilele electrice;

- 23 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități;

- 29 de locuri pentru motociclete;

- peste 100 de locuri pentru biciclete.

Parteneriat cu Primăria Târgoviște pentru construirea unei parcări supraetajate cu 358 de locuri, chiar în centrul municipiului, a ținut să precizeze președintele Consiliului Județean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel