Data actualizării:
Data publicării:

Spitalul Foișor a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor a transmis, luni dimineață, noi detalii despre starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic.

'Evaluarea domnului Florin Piersic, realizată în această dimineață de către echipa medicală, prezintă o situație staționară. Starea generală a pacientului se ameliorează ușor', a transmis, luni, Spitalul Foișor.

Florin Piersic nu va fi transferat de la Spitalul Foișor în următoarele 48 de ore, a zis duminică ministrul Sănătății.

'Continuă tratamentul antibiotic, în mod evident. Nu urmează decât să se întâmple o monitorizare a pacientului. La un moment dat, intervenția chirurgicală trebuie să se încheie, din punct de vedere al plăgii operatorii. Vom vedea în continuare pașii pe care îi indică echipa medicală multidisciplinară. Există cardiolog, anestezist, infecționist și medicul ortoped, care îl îngrijesc foarte bine, îi felicit și le mulțumesc tuturor', a zis Alexandru Rafila.

Amintim faptul că Florin Piersic a fost transferat, joi, de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balş” la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, cu scopul de a i se scoate proteza de la genunchi, deoarece a fost considerată ca fiind sursa infecţiei grave care a dus la internarea marelui actor la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, în urmă cu câteva zile. Ulterior, Florin Piersic a fost trasferat la Institutul Inimii din Cluj Napoca, apoi la Institul Matei Balş din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel